Rólunk

DREAMgate Bt.

Hitelesítés - biztonság - szabadság.

Cégünk a számos IT szolgáltatás nyújtása mellett megkezdte a Hypersecu Information Systems, Inc. cég termékeinek webes értékesítését Magyarországon. Tudomásunk szerint az elsők között forgalmazunk U2F kompatibilis eszközöket hazánkban, így egy kicsit technológiai úttörőnek is érezhetjük magunkat.

Amiért a Hypersecu U2F-K2 termékcsaládját választottuk:

  • Csúcs minőségű termékek
  • Kiváló ügyfélszolgálat
  • PKI SmartCard alapú biztonsági elem

A történet

Az informatika számos területén érdekeltek vagyunk, és biztonságos webes azonosítási technológiákat keresve találtunk rá a technológiára. Az újdonsága, és egyszerűsége miatt egyből megláttuk benne a fantáziát: a böngészőkből kikerült a Java Appletek támogatása, nehézkes a hagyományos eszközökkel a több tényezős hitelesítés, mindegyik korábbi megoldásnak van valamilyen hátránya az U2F-hoz képest, a Chrome és a Google pedig napi használati eszköz a környezetünkben.

:)

Küldetés

Célunk a technológia minél szélesebb körben történő megismertetése és terjesztése. Meggyőződésünk, hogy jelenleg az egyetlen olyan webes hardverkulcsos azonosítási technológia, amely olcsó, magas biztonsági követelményeknek is megfelel, és összességében a legkevesebb kompromisszumra kényszerít. Továbbá számos jel arra mutat, hogy ez az első olyan webes több tényezős hitelesítési protokoll, amely szabványosításra került, és a meghatározó iparági szereplők is mögé álltak. Különös előny, hogy a technológia adaptálását nyíltan elérhető forráskódok is segítik.

Team